Balige III, Balige, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Balige III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanBalige

Balige III nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Balige, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Balige, Toba Samosir


Gnome-home.svg