Banana boat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Banana boat nyaéta sajinis parahu karét anu teu maké mesin anu bentukna jiga cau anu tujuana pikeun rekreasi.[1] Banana boat bisa maju alatan ditrik ku parahu mesin.[1] Nu nimukeun Banana boat nyaéta Glenn Matthews dina akhir taun 1980-an.[1] Mimitina modél Banana boat bisa ditaékan ku tilu nepi ka sapuluh urang.[1] Baheula mah aya dua tabung nu hiji paranti diuk nu hiji deui paranti suku.[1] Banana boat ilaharna warna konéng saluyu jeung warna cau.[1] Anu naék Banana boat kudu maké baju pelampung pikeun kasalametan.[1] Dina prakprakanana Banana boat ditarik ku speed boat ngulilingan pantai lilana 15 menit.[1] Kapasitas Banana boat maksimalna opat urang.[1] Di tengah laut urang bakal digujubarkeun éta mah gumantung kahayang tapi ramén naék Banana boat téh alatan digujuburkeun.[1] Minimum umur genep taun, lantaran kaulina ieu teu bahaya ku sabab aya pangaman.[1] Naék Banana boat dianggap kaulinan anu aman dibandingkeun ski cai atawa olahraga cai séjena anu ditarik ku parahu.[2] Dina ieu kaulinan urang awak urang kudu saimbang jeung kudu tumut kanu mingpin.[2] Di tempat wisata husuna pantai pasti nyadiaan Banana boat.[2]

catetan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Permainan BANANA BOAT(Dicutat tanggal 4 Desember 2011)
  2. a b c BANANA BOAT(Dicutat tanggal 4 Desember 2011)