Bandéra Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
FIAV 111111.svg Rasio: 3:5

Bandéra Bahrain (Basa Arab: علم البحرين‎) miboga warna bodas di kénca, kapisah ti bagian beureumna ku 5 sagitilu nu mangrupa rérégé.

Desain[édit | édit sumber]

Bagian bodasna ngawengku 32,5% bandéra, samentara bagian beureum miboga 67,5% bandéra.[rujukan?]

Ukuran bandéra

Warna[édit | édit sumber]

Beureum: Pantone 186 c / CMYK (%) C 0 – M 90 – Y 80 – K 5[1]


Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "National Flag of Bahrain". Diakses tanggal 16 June 2012. 

Citakan:Asia topic


Citakan:Asia-flag-stub Citakan:Bahrain-stub