Bandar Khalifah, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandar Khalifah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.18.06
Désa/kalurahan-

Bandar Khalifah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Bandar Khalifah, Serdang Bedagai