Bandung Kidul, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bandung Kidul

Peta lokasi Kacamatan Bandung Kidul
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,06 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 59.900 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bandung Kidul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png