Bandung Wétan, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bandung Wétan

Peta lokasi Kacamatan Bandung Wétan
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 3,39 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 31.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bandung Wétan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png