Bangko, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangko
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.02.02
Désa/kalurahan-

Bangko nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Bangko, Merangin