Bangko Barat, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangko Barat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.02.10
Désa/kalurahan-

Bangko Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Bangko Barat, Merangin