Bani `Utbah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Bani `Utbah (Basa Arab: بني عتبةbanī ʿUtbah) nyaéta klan kulawargi, atanapi paguyuban séké Arab, anu salna ti wewengkon Najd sarta mindeng dihubungkeun kana konféderasi séké anu leuwih gedéna, 'Anizzah. Kulawargi pangawasa Bahrain jeung Kuwait tiasa ditulusuran balik gurat katurunanna kana séké ieu.