Banjarejo, Blora

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banjarejo

Peta lokasi Kacamatan Banjarejo
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Blora
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Banjarejo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.


 

Kabupatén Blora, Jawa Tengah

Lambang Blora.jpg

Kacamatan: Banjarejo | Blora | Bogorejo | Cepu | Japah | Jati | Jepon | Jiken | Kedungtuban | Kradénan | Kunduran | Ngawén | Randublatung | Sambong | Todanan | Tunjungan



Nuvola filesystems folder home.png