Banjarharjo, Banjarharjo, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Banjarharjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
KacamatanBanjarharjo

Banjarharjo nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Banjarharjo, Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)