Banténg, Tersono, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Banténg
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Tersono

Banténg nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Tersono, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg