Lompat ke isi

Bantar, Jatilawang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Bantar
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Bantar
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanJatilawang

Bantar nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Jatilawang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.