Bantarkawung, Brebes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Banjarharjo

Peta lokasi Kacamatan Banjarharjo
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Brebes
Camat -
Lega 205 km²[1]
Jumlah pangeusi 88.974[2]
 - Kapadetan 434 jiwa/km²
Kalurahan/désa 18[3]

Bantarkawung nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[4]

 
Kabupatén Brebes, Jawa Tengah
Lambang Daerah Kabupaten Brebes

Kacamatan: Banjarharjo | Bantarkawung | Brebes | Bulakamba | Bumiayu | Jatibarang | Kersana | Ketanggungan | Larangan | Losari | Paguyangan | Salem | Sirampog | Songgom | Tanjung | Tonjong | Wanasari



Nuvola filesystems folder home.png
  1. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Bantarkawung 2016.
  2. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Bantarkawung 2016.
  3. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Bantarkawung 2016.
  4. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)