Bantarkawung, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjarharjo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega205 Kilométer pasagi
Pangeusi89.322 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan434 jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.02
Désa/kalurahan18[2]

Bantarkawung nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[3]

  1. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Bantarkawung 2016.
  2. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Bantarkawung 2016.
  3. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)