Bantarsoka, Purwokerto Kulon, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bantarsoka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Kulon

Bantarsoka nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Kulon, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.