Banyurojo, Mertoyudan, Magelang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Banyurojo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténMagelang
KacamatanMertoyudan

Banyurojo nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Mertoyudan, Kabupatén Magelang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg