Banyuurip, Purworejo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banyuurip

Peta lokasi Kacamatan Banyuurip
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Purworejo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Banyuurip nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png