Banyuurip, Purworejo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banyuurip
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurworejo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.06.07
Désa/kalurahan-

Banyuurip nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.