Lompat ke isi

Barégbég, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Baregbeg, Ciamis)
Barégbég
Peta
Peta lokasi Kacamatan Barégbég
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.07.32

Barégbég nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]