Baruang ka Nu Ngarora

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baruang ka Nu Ngarora  
Panulis D.K. Ardiwinata
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2013

Baruang ka Nu Ngarora nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku D.K. Ardiwinata. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2013 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg