Baruang ka Nu Ngarora

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baruang ka Nu Ngarora  
PanulisD.K. Ardiwinata
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2013

Baruang ka Nu Ngarora nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku D.K. Ardiwinata. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2013 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg