Barumun Selatan, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Barumun Selatan

Peta lokasi Kacamatan Barumun Selatan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Barumun Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Citakan:Barumun Selatan, Padang Lawas


Nuvola filesystems folder home.png