Barumun Tengah, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Barumun Tengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.21.02
Désa/kalurahan-

Barumun Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Citakan:Barumun Tengah, Padang Lawas