Barus Utara, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Barus Utara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.01.17
Désa/kalurahan-

Barus Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Barus Utara, Tapanuli Tengah