Basa Aabinomin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Aabinomin
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Papua
Jumlah panyatur 10
Rungkun basa
  • Basa Aabinomin
Kode-kode basa
ISO 639-1 Teu aya
ISO 639-2
ISO 639-3

Basa Aabinomin nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Papua, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png