Basa Alor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Alor
Basa Alor
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Nusa Tenggara Wétan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Alor
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Alor nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Nusa Tenggara Wétan, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.[1]

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia

dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. Hidayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Prenada Media. ISBN 9789794619292. 


Nuvola apps bookcase.png