Basa Asmat Darat Waijens

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Asmat Darat Waijens
Basa Asmat Darat Waijens
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Papua
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Asmat Darat Waijens
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Asmat Darat Waijens nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Papua, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png