Basa Bahau Ujoh Bilang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bahau Ujoh Bilang
Basa Bahau Ujoh Bilang
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Kalimantan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bahau Ujoh Bilang
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bahau Ujoh Bilang nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Kalimantan Wétan, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png