Basa Bajau Tungkal Satu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bajau Tungkal Satu
Basa Bajau Tungkal Satu
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bajau Tungkal Satu
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bajau Tungkal Satu nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Jambi, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png