Basa Bengkulu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bengkulu
Basa Bengkulu
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bengkulu
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bengkulu nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Bengkulu, nu sumebar di 9 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png