Basa Bian Marind Deg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bian Marind Deg
Basa Bian Marind Deg
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Papua
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bian Marind Deg
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bian Marind Deg nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Papua, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png