Basa Dayak Ngaju

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Dayak Ngaju
Basa Dayak Ngaju
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Kalimantan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Dayak Ngaju
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Dayak Ngaju nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Kalimantan Tengah, nu sumebar di 7 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png