Basa Dayak Sei Dusun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Dayak Sei Dusun
Basa Dayak Sei Dusun
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Kalimantan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Dayak Sei Dusun
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Dayak Sei Dusun nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Kalimantan Tengah, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png