Basa Diae

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Diae
Basa Diae
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Papua
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Diae
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Diae nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Papua, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png