Basa Enggano

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Enggano
Basa Enggano
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Enggano
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Enggano nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Bengkulu, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png