Basa Gane

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Gane
Basa Gane
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Maluku
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Gane
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Gane nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Maluku Kalér, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png