Basa Gayo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Gayo
Basa Gayo
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Gayo
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Gayo nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Aceh, nu sumebar di 6 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png