Basa Klamu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Klamu
Basa Klamu
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Nusa Tenggara Wétan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Klamu
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Klamu nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Nusa Tenggara Wétan, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png