Basisir Parangtritis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaayaan Parangtritis nalika usum peré

Basisir Parangtritis nyaéta salah sahiji objék pelesir di basisir kidul pulo Jawa nu perenahna di sisi kidul kota Yogyakarta. Parangtritis nyaéta objék pelesir nu kasohor di Yogyakarta lian ti objék pelesir lianna saperti Samas, Baron, Kukup, Krakal katut Glagah