Baskom

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Baskom nyaéta jambangan tina séng diimailan.[1] Baskom gunana pikeun wadah cai nu rék dipaké sibanyo leungeun jeung bangunna saperti pané bunder cekung.[1] Di unggal kamer di rumah sakit sok aya baskom maké standar eusi cai antiséptik.[1] Ka ayeunakeun baskom jadi parabot di dapur.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 69. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg