Batahan, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batahan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.13.15
Désa/kalurahan-

Batahan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Mandailing Natal Citakan:Batahan, Mandailing Natal