Batang Angkola, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Angkola
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.03.07
Désa/kalurahan-

Batang Angkola nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kidul Citakan:Batang Angkola, Tapanuli Kidul