Batang Asai, Sarolangun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Asai
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.03.01
Désa/kalurahan-

Batang Asai nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Batang Asai, Sarolangun