Batang Asam, Tanjung Jabung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Asam
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.06.07
Désa/kalurahan-

Batang Asam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Kulon, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Kulon Citakan:Batang Asam, Tanjung Jabung Kulon