Batang Masumai, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Masumai
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.02.12
Désa/kalurahan-

Batang Masumai nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Merangin Citakan:Batang Masumai, Merangin