Batang Merangin, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Merangin
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.01.07
Désa/kalurahan-

Batang Merangin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Kerinci Citakan:Batang Merangin, Kerinci