Batang Merangin, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Batang Merangin

Peta lokasi Kacamatan Batang Merangin
Propinsi Jambi
Kabupatén Kerinci
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Batang Merangin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Kerinci Citakan:Batang Merangin, Kerinci


Nuvola filesystems folder home.png