Batang Natal, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Natal
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.13.13
Désa/kalurahan-

Batang Natal nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Mandailing Natal Citakan:Batang Natal, Mandailing Natal