Batang Serangan, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batang Serangan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.05.19
Désa/kalurahan-

Batang Serangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Batang Serangan, Langkat