Batang Serangan, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Batang Serangan

Peta lokasi Kacamatan Batang Serangan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Batang Serangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Batang Serangan, Langkat


Nuvola filesystems folder home.png