Bathin III Ulu, Bungo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bathin III Ulu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.08.14
Désa/kalurahan-

Bathin III Ulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bungo Citakan:Bathin III Ulu, Bungo