Bathin VIII, Sarolangun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bathin VIII

Peta lokasi Kacamatan Bathin VIII
Propinsi Jambi
Kabupatén Sarolangun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bathin VIII nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Bathin VIII, Sarolangun


Nuvola filesystems folder home.png