Bathin VIII, Sarolangun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bathin VIII
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.03.08
Désa/kalurahan-

Bathin VIII nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Bathin VIII, Sarolangun