Batin II Babeko, Bungo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batin II Babeko
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Batin II Babeko nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bungo Citakan:Batin II Babeko, Bungo