Batin XXIV, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batin XXIV
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.04.04
Désa/kalurahan-

Batin XXIV nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batanghari Citakan:Batin XXIV, Batanghari